Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους παρεβρεθήκατε στο συνέδριο στη Λάρνακα και στην ημερίδα στη Λευκωσία, καθώς και για τα εγκωμιαστικά σας σχόλια για αυτά.

Η εκδήλωση του Σεπτεμβρίου είναι ο προπομπός για το σεμινάριο δύσκολου αεραγωγού (Mediterranean Difficult Airway Course) που θα συνδιοργανώσουμε με το Guy’s Hospital του Λονδίνου στις 12/05/2018 στην Κύπρο. Για πρώτη φορά από την ίδρυση της, η ΑΕΚ φιλοξενεί ένα διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο, κάτω από την αιγίδα μιας επιστημονικής εταιρείας παγκόσμιας εμβέλειας, όπως είναι η DAS (Difficult Airway Society).

Στην προσπάθεια μας αυτή θα χρειαστούμε τη συμμετοχή 3  ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ μας, ως εκπαιδευτές στις στάσεις πρακτικής που θα δημιουργηθούν . Σε αυτές θα πλαισιώνονται επίσης από έμπειρους εκπαιδευτές της DAS. Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται , να ενημερώσουν ΓΡΑΠΤΩΣ (email, Facebook ) μέχρις το ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Η επιλογή θα γίνει με βάση προηγούμενη εμπειρία σε δύσκολο  αεραγωγό, εκπαίδευση, συμμετοχή σε σεμινάρια αεραγωγού (παρακαλούμε όπως αναφερθείτε σε αυτά στη δήλωση ενδιαφέροντος).

Με εκτίμηση,
Συμβούλιο ΑΕΚ