Ενημέρωση για δράσεις της ΑΕΚ

Αγαπητοί συνάδελφοι / μέλη της Αναισθησιολογικής Εταιρείας Κύπρου (ΑΕΚ)

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με πολλές δράσεις της ΑΕΚ οι οποίες σας αφορούν και στις οποίες θα θέλαμε να συμμετέχετε:

  • Η Αναισθησιολογική Εταιρεία Κύπρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσφατη δημιουργία και λειτουργία της καινούριας ιστοσελίδας (website) της με διεύθυνση www.cyprusanaesthesia.com
  • Πιστή στη δέσμευσή της για προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τον κύπριο αναισθησιολόγο και προς τον κύπριο ασθενή, η Αναισθησιολογική Εταιρεία Κύπρου (ΑΕΚ) έχει λειτουργήσει και ενημερώνει τακτικά την πιο πάνω ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα απευθύνεται προς επαγγελματίες υγείας, καθώς παρέχει πληροφορίες προς αναισθησιολόγους και ιατρούς άλλους ειδικοτήτων (ημερίδες/συνέδρια, ανακοινώσεις, χρήσιμοι σύνδεσμοι, κατευθυντήριες οδηγίες/πρωτόκολλα) αλλά και προς το ευρύτερο κοινό για θέματα σχετικά με την αναισθησία, μέσω ειδικού χώρου για το κοινό και στοιχείων για επικοινωνία.
  • Η Αναισθησιολογική Εταιρεία Κύπρου έχει δημιουργήσει και χρησιμοποιεί το καινούριο της λογότυπο, πιο σύγχρονο και πιο εναρμονισμένο με τον σύγχρονο και πολυσχιδή ρόλο του αναισθησιολόγου και της ειδικότητάς μας.
  • Η ΑΕΚ έχει ήδη ανακοινώσει τη διοργάνωση του 8ου Συνεδρίου της στις 3-4 Νοεμβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα. Εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης και ξένων ομιλητών ώστε να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε ένα αξιόλογο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και μια πλούσια έκθεση αναισθησιολογικού εξοπλισμού.

  • Σας προτρέπουμε έντονα να δηλώσετε από νωρίς τη συμμετοχή σας, κάνοντας εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας μας, καθώς ισχύουν χαμηλότερες τιμές χρέωσης για τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει την εγγραφή τους στην ΑΕΚ και κάνουν εγγραφή πριν τη 31η Ιουλίου 2017 (early bird registration).

  • Στο συνέδριο θα υπάρχει και παρουσίαση ερευνητικών εργασιών/posters, με βράβευση της καλύτερης. Καλούμε την υποβολή των εργασιών μέσω της ιστοσελίδας της Αναισθησιολογική Εταιρεία Κύπρου.

  • Επίσης, καλούμε όσους θα ήθελαν να παρουσιάσουν κάποια διάλεξη στο συνέδριο να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail (cyprusanaesthesia@gmail.com) ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook, το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου.

  • Σας καλούμε, επίσης, να κάνετε ή να ανανεώσετε άμεσα την εγγραφή σας στην ΑΕΚ για το 2017 μέσω της ιστοσελίδας μας και να τακτοποιήσετε άμεσα την πληρωμή της συνδρομής σας επικοινωνώντας μαζί μας. Η εγγραφή στην ΑΕΚ, εκτός του ότι μας επιτρέπει να εργαζόμαστε για τον κύπριο αναισθησιολόγο και την ειδικότητά μας και να έχουμε ρόλο και λόγο σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς (ESA, EBA/UEMS, WFSA), σας δίνει και άλλα προνόμια που προσπαθεί η ΑΕΚ να κατοχηρώσει για τα μέλη της (μειωμένες χρεώσεις σε συνέδρια/ημερίδες, μειωμένο κόστος εγγραφής στην ESRA μέσω της ESRA Ελλάδος, παρακολούθηση διαλέξεων από Ελλάδα μέσω live-streaming, επιχορηγημένες συμμετοχές σε εκπαιδευτικά σεμινάρια).

  • Για άλλη μια φορά απευθύνουμε έκκληση για συμμετοχή στα τακτικά σεμινάρια/ διαλέξεις που διοργανώνει η Αναισθησιολογική Εταιρεία Κύπρου (μηνιαία). Η συμμετοχή σας, πέρα από τον εκπαιδευτικό της σκοπό (και τη μοριοδότηση με μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης) εξυπηρετεί και τη σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων και την ενδυνάμωση μας σαν ιατρική ειδικότητα.

  • Η επόμενη εκπαιδευτική μας συνάντηση είναι στις 10 Απριλίου 2017, ώρα 18:45 στο οίκημα του ΠΙΣ από τον Δρ Γιώργο Χριστοδουλίδη με θέμα: Case based discussions and controversies in managing the difficult airway; is any way the right way?’. Σας καλούμε να παρακαλουθήσετε τη διάλεξη, να λάβετε μέρος στη συζήτηση που θα ακολουθήσει, ενώ θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες με την ΑΕΚ.

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΚ