Αγαπητοί συνάδελφοι/μέλη της Αναισθησιολογικής Εταιρείας Κύπρου (ΑΕΚ),

Η Αναισθησιολογική Εταιρεία Κύπρου σας ενημερώνει για τη διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου, Θάσου 14, Ρίτα Κώρτ 17, 5ος Όροφος, Διαμ.501, Λευκωσία. Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοικτές από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη με πληρωμένη τη συνδρομή τους στην ΑΕΚ μέχρι 14/06/2018. Η εκλογή γίνεται δια μυστικής ψηφοφορίας.  Για να εξυπηρετήσουμε κυρίως συναδέλφους από άλλες επαρχίες, υπάρχει ρύθμιση ώστε ένα μέλος να μπορεί να ψηφίσει και για κάποιον συνάδελφό του που δεν θα μπορέσει να ψηφίσει αυτοπροσώπως, μόνο όμως με την παρουσίαση υπογεγραμμένης εξουσιοδότησης.

Σύμφωνα με τις πρόνοιες του νέου καταστατικού της εταιρείας μας, όπως αυτό έχει εγκριθεί από την Καταστατική Συνέλευση της 8ης Μαρτίου 2018, το ψηφοδέλτιο θα έχει τρία μέρη, καθώς θα ψηφίσουμε ξεχωριστά για Πρόεδρο και ξεχωριστά για τρία μέλη από τον δημόσιο και τρία από τον ιδιωτικό τομέα.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η Παρασκευή 08 Ιουνίου 2018 μέχρι τις 20:00 το βράδυ στα τηλέφωνα: 99570797 Χρίστος Δημητρίου, 99511543 Σοφία Σχίζα

Ελπίζουμε στη μαζική σας συμμετοχή στις εκλογές, τόσο ως ψηφοφόροι όσο και ως υποψήφιοι. Οι καιροί για το επάγγελμα και την ειδικότητά μας είναι δύσκολοι και οι προκλήσεις πολλές και απαιτητικές, γι αυτό οφείλουμενα βάλουμε στο τιμόνι της ΑΕΚ αυτούς που μπορούν και θέλουν πραγματικά να ανταποκριθούν στις προκλήσεις, με συνέπεια, σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλή ψήφο.

Δρ Χρίστος Π. Δημητρίου MDFRCA
Πρόεδρος ΔΣ ΑΕΚ